AMass XT90S liitin pari

6,99 sis alv 24%

Erittäin laadukas liitin, joka sopii suureen tehonsiirtoon. Liittimessä on esivastus, joka rajoittaa kytkentävirran. Esivastuksen ansiosta liitin on erittäin pitkäikäinen, eikä kipinöi! Sopii erinomaisesti 10 awg kokoiselle sähköjohdolle.

26 varastossa

Tuotetunnus (SKU): AMass-XT90S-Liitin Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

AMass XT90S liitin pari on korkealaatuinen ja suurta virtaa kestävä liitin. Liittimen virrankestoksi luvataan jopa 90 Ampeeria!

Suuren virrankeston lisäksi, liittimeen on asennettu tehtaalla esivastus. Esivastuksen tehtävänä on rajoittaa virtapiikkiä alussa -> Liitin ei kipinöi yhdistäessä!

Miksi tavalliset liittimet kipinöivät?

Virransiirrossa esiintyy aina kapasitanssia, joka aiheuttaa normaalisti kipinöintiä. Esimerkiksi nopeudensäätimiin on tarkoituksella lisätty kondensaattorit tasaamaan jännitettä.

Kondensaattorit täytyy kuitenkin ensin ladata ja tämä tapahtuu kun liitin yhdistetään, kondensaattorien resistanssi on todella pieni ja tämän takia hetkellinen virta on helposti 100-1000 A.

Näin suuri hetkellinen virta aiheuttaa kipinän.

Miksi tämä liitin ei kipinöi?

Liittimen kärjessä on 5.6 ohmin esivastus, tämä esivastus rajoittaa kytkentävirran huomattavasti pienemmäksi. Liittimen ollessa kytkettynä kokonaan pohjaan resistanssi on vain 0.56milliohmia.

Kipinöimätön liitin tunnetaan myös nimellä anti spark.

Miksi liitin ei saisi kipinöidä?

Kipinä on todella kuuma ja polttaa liittimestä kontaktialuetta. Tämä on hidas prosessi, mutta jo monen kytkentäkerran jälkeen tavallisessa liittimessä alkaa näkymään palanutta. Liittimen kontaktialue pienenee, jokaisen kytkentäkerran jälkeen ja lopulta liitin ei enää toimi toivotulla tavalla.

Lisätiedot

Paino 0,1 kg (kilogramma)
Mitat 8 × 8 × 2 cm (senttimetri)
Maksimi virta

90A

Johdon koko

10AWG tai pienempi

Antispark

Kyllä, liitin ei kipinöi yhdistäessä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.